Nejnovější recenze ze sekce Golfové vozíky
- Skladnost
- Robustnost
- Prustupnost terenem
- Usb nabijeni telefonu
- Pripojitelost prislusenstvi
- Cena na CZ trhu
Koupil jsem v zime 2014, to Se v CR neprodaval. M3 je vlastne totozny s M1 s tim rozdilem, ze ma ve vybave barevny displej s ruznymi funkcemi. Vlastne stejny rozdil jako S1 a S3.
V dnesnindobe je lithiova baterie zaklad. Rizhodne nedoporucuji s gelovou. ALE POZOR!!!!!!! Lithiova baterie se dodava ve variante 18 jamek a 36 jamek. V pripade varianty na 18 jamek lze vozik slozit bez nutnosti vyjmuti baterie. V pripade baterie na 36 jamek vozik slozit nelze a je nutne baterii vyndat.
Nandavani baterie je trochu kumšt. Je tam malo mista, tak je nutne vsunout baterii opravdu na milimetr presne a potrebujete k tomu obe ruce. Jednou rukou se to neda udelat.
Vyhodou M3 oproti S serii je to, ze neni potreba kupovat zakladnu pro prislusenstvi. Diky dvou-trubkove konstrukci jsou uchyty jiz ba konstrukci a muzete tedy rovnou pripevnit vse. Nevyhodou ale je, ze vozik nelze slozit s pripevnenym drzakem na destnik ci drzakem na score card. Takze musite pokazde namontovat a odmontovat. Tomu S serie nemusite :-)
Vozik ma integrovany drzak na telefon vcetne nabijeni lres USB. Mate-li telefon normalnich rozmeru, nebudete mit problem. Obavam se ale, ze muj novy iPhone 6 Plus se tam uz nevejde. A i kdyby, tak bych ho diky rozmerum okamzite rozbil pri manipulaci s holemi. Drzak je opravdu hodne blizko holi.
Ackoli mi to rve srdce, tak doporucuji vozik objednat z Velke Britanie. Kupoval jsem ho novy s baterii lithiovou na 36 jamek, objednal jsem s tim drzak na destnik, na score kartu a cestovni obal na vozik a celkem to vyslo na 21.000 Kc, coz je hodne velka uspora oproti nakupu v CR. Vozik dorazil za 5 dnu kuryrni sluzbou a za postovne jsem neplatil nic, protoze nakup byl nad 500£.
S vozikem jsem maximalne spokojeny, vrele ho doporucuji.
Vozík je stylový, stabilní, lehký a snadno manipulovatelný.
- snadná manipulace
- kvalitní zboží
- perfektní zpracování
- skvěle jezdí
- možnost dovyvážit
Vozík jsem si vybrala podle recenzí a ty byly pravdivé
- Skladný
- Lehký
- Dobře ovladatelný
Vozík mi doporučil kamarád. Jsem s ním velice spokojený
Lehký, jednoduchá manipulace...
- perfektní, všichni se na něj již ptali
- bez námitek
jsem spokojen
- je namontovana poze polovina drzaku na destnik
- druha polovina je NEDOSTUPNA
SPATNY PRISTUP
1) DODAVATELE
2)PRODAVAJICIHO
- Moc hezký
- skladný
- složitější skládání a rozkládání - časově to trvá dlouho, ale možná to jen pořádně neumím
jezdí se s ním skvěle, spokojenost
- stabilita, pohodlný přístup k holím, při složení nezabírá příliš místa
- těžší než motocaddy
výborný, doporučuji
- Určitě
Bezvadný, rychlé složení a nezabere žádné místo, doporučuji
- rychlé složení
- lehký
- design
- menší plastová přihrádka na madle (je to spíše detail)
- držák deštníku mohl být v základní výbavě, doporučuji objednat rovnou s vozíkem...
Kvalitní vozík za rozumnou cenu, negativa se hladají těžko...
- manipulace
- design
Poměrně vysoká cena oproti staršímu modelu.
- Stabilní, hezký, skladný, lehký, super
Jsem velmi spokojený, byla to dobrá volba, včera jsem jej již vyzkoušel a je super.
- cena, skladnost, použitelnost
Poměr cena-výkon
- kvalita proedeni
- design,
- celkove je vozik vyhovující
- cena a cena dodatečného příslušenství.
vozík v akci za 5000
- hezký
- bytelný
- pohodlně se vodí
- lehký
- stabilní
- skladný
- rychlé složení a rozložení
- kvůli omezenému vysunutí rukojeti není vhodný pro golfisty vyšších postav (kamarádovi se 188cm už kolečka narážely na paty), tohle je ale pravděpodobně problém všech vozíků tohoto typu
naprostá spokojenost
Velmi dobrý
spokojen
- Vozík vyhovuje požadavkům-lehký,skladný v autě a jednoduchý pro manipulaci.Nevěděl jsem jaký je,ale teď vím,že jsem koupil dobře.
- Nemám žádné proti.
Vozík se mi používá dobře a doporučuji každému hráči pokud nemá zdravotní potíže.
- Lehce složitelný (po relativně krátkém nacvičení skládání).
- Dobře ovladatelný a stabilní na hřišti s jednoduchou možností zabrždění.
- Dostatek prostoru na odložení drobnějšího gofového i negolfového vybavení.
- Eleagntní vzhled (nepůsobíte na hřišti jako "chudí příbuzní").
- Výhodou je i možnost si zvolit vozík v různých barevných provedeních.
- Držák na deštník není nastavitelný pro madla deštníků různých průměrů (jen holá trubka bez svíracího mechanizmu)
- Vyšší cena v srovnání s předchozím typem 3.0. - dle mého názoru drobná vylepšení nejsou až tak převratná, že by cena měla být až tak vyšší (asi daň za "novinku"......)
Doporučuji pro vysoké užitné vlastnosti ke koupi (dopopručuji však zvážit, zdali by Vám nestačil skoro stejný, ale levnější typ Clic Gear 3.0.).
Zobrazuji 201 - 220 ze 264 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...14 Další »